Ons team


Ons team bestaat uit twee dierenartsen, twee assistentes ,waarvan een trimster, en Hans, die verantwoordelijk is voor de financiële administratie. Verder zult u in onze kliniek in Dongen ook verwelkomd worden door Chotta en Mikey, onze grijze roodstaart papegaaien en kliniekkatten Saar en Billy.Meestal treft u ook nog Goof, de hond van dierenarts Giel aan.

saartje.jpg muis.jpg

 

Chotta en Mikey
De eigenwijze grijze roodstaarten die ons de gehele dag van commentaar voorzien. En U als klant word regelmatig begroet met een enthousiaste "goede morgen" of "hallo". Chotta is een echte dame die luid en duidelijk laat merken wanneer haar iets niet aanstaat.Ze is ook vooral goed in het voor de gek houden van de dierenartsen en assistentes, om vervolgens in lachen uit te barsten wanneer een van haar slachtoffers erin trapt. Mikey zingt graag voor Feyenoord en verteld iedereen die het wil horen dat het best fijn is om "lekker kaaaaaaaal" te zijn wat voor veel hilariteit in de wachtkamer zorgt. 

 

Saar
Saar woont het langste bij ons, zij en haar broertje Billy, die helaas is overleden, zijn gevonden door de dierenarts toen ze nog maar enkele weken oud waren. Door de goede verzorging groeiden ze als kool en konden we ze niet meer missen en mochten ze blijven. Saar is een echte buitendame en een beetje verlegen.

 

Billy de Tweede
Na de dood van rode kater Billy kwam er een andere rode kater binnen. De eigenaar kon om bepaalde redenen niet meer voor hem zorgen en sindsdien woont deze jongen bij ons.Muis  is omgedoopt tot "Billy de tweede". Billy is ontzettend brutaal en waant zich de koning van de kliniek. Menige hond is al op zijn of haar plaats gezet door koning Billy.U bent gewaarschuwd!