Dierenarts-assistentes


Amber Kuster

Sinds 2001 ben ik werkzaam in deze kliniek. Niet alleen in mijn werk als assistente, maar ook privé maken dieren een groot deel uit van mijn leven, zo houden wij o.a: kamelen, slangen, spinnen, flamingo’s,ara's, , katten en twee honden,: Mac en Muffin.

Naast de verzorging van onze dieren om hou ik me voornamelijk bezig met ons bedrijf, The Lodge, een feest- en evenementenlocatie. Door mijn werkzaamheden thuis zult U mij alleen nog op maandag en woensdagmiddag aantreffen. Helemaal stoppen als assistente zal ik nooit, want daarvoor vind ik het contact met de dieren, hun baasjes en mijn collega’s veel te leuk.

rico.jpg

Michelle Huibers

Ik ben sinds Maart in dienst bij deze kliniek als trimster en assistente.

In juni vorig jaar heb ik mijn trimopleiding met succes afgerond aan het Princentuin College in Breda.

Werken met dieren doe ik met veel liefde en plezier en ik heb zelf een baardagaam en twee luipaardgekko's waar ik helemaal gek op ben.

10295136_728307097192379_6519569485555403717_o.jpg

Hans van Nispen

Een halve dag in de week verzorg ik een deel van de financiële administratie. Voordat ik dit ging doen was ik gemeenteraadslid in de gemeente Dongen. Op dit moment ben ik voorzitter van de rekeningcommissie van de gemeente Dongen. Thuis heb ik een Golden Retriever genaamd Iwan. Hij is tevens een tevreden klant van de dierenkliniek.

Hans-van-Nispen.jpg